مهاجرت و اقامت

مهاجرت به نیوزلند

مهاجرت به نیوزلند

کشور نیوزلند با داشتن فرهنگ های متنوع پذیرای افراد از نقاط مختلف دنیا می باشد. طبیعت و امکانات پیشرفته و منحصر به فرد این کشور از جمله عوامل ترغیب افراد برای زندگی در این کشور است. در این مقاله که به کوشش موسسه تهیه شده است شرایط مهاجرت به نیوزلند را بررسی می کنیم و شما می توانید جهت اطلاعات بیشتر با ما در موسسه تماس حاصل فرمایید.

مزایای مهاجرت به نیوزلند

برخی از مزایای مهاجرت به نیوزلند، از لحاظ مناظر طبیعی ، نیوزلند یکی از زیباترین کشورهای جهان است، همچنین آب و هوای این کشور معتدل است. نیوزلند یکی از امن ترین کشورهای جهان است و در سال 2017 رتبه دوم صلح جهانی را به خود اختصاص داده است. میزان جرم و جنایت نیز در این کشور بسیار پایین است. مردم نیوزلند سبک زندگی آرامی دارند و اصطلاحا بسیار خونسرد هستند. نیوزلند از کشور انگلیس بزرگتر است اما جمعیتی در حدود 4.8 میلیون نفر دارد. اکلند تنها منطقه ای در نیوزلند است که باید نگران ترافیک بود.

مردم این کشور بسیار صمیمی و مهمان نوازهستند. کشور نیوزلند مجموعه ای از مهاجران است. حتی ساکنان بومی این کشور ، موری ، تنها 800 سال پیش در این کشور مسکن گزیدند. بیشتر جمعیت این کشور را اروپاییان تشکیل داده اند. مردم بسیاری از اسیا و جزایر اقیانوس آرام در این کشور زندگی می کنند. در نیوزلند نژاد پرستی بسیار کم به چشم می خورد و افراد با هر فرهنگی در کمال آرامش در کنار هم زندگی می کنند. نیوزلند یکی از کشورهایی است که میزان فساد در آن بسیار پایین است. رستوران و کافه های بسیار خوبی در مناطق مختلف کشور به چشم می خورد. هزینه رستوران ها و کافه ها مقرون به صرفه و پایین است .

مهاجرت به نیوزلند برای کار و تخصص

ویزاهای موقت به شما امکان زندگی و کار طی یک دوره مشخص را می دهد. با ویزای موقت کاری، ممکن است بتوان برای اقامت دائم و یا شهروندی نیوزلند درخواست داد. انواع ویزای موقت کار و ویزاهای کار ماهر، این نوع ویزاها موقت هستند و شرایط و مدت اعتبار آنها به شغل پیشنهادی، حقوق و شرایط بازار کار بستگی دارد. اگر شغل پیشنهادی شما در لیست شغل های تخصصی با کمبود نیرو باشد و شما واجد شرایط آن شغل باشید می توانید برای ویزای کار ماهر درخواست دهید.

مهاجرت به نیوزلند برای کار و تخصص

کارفرمای شما مجبور نیست یک شهروند نیوزلندی را استخدام کند زیرا اداره مهاجرت نیوزلند لیست مشاغل کمبود نیرو را بررسی می کند و به این نتیجه می رسد که شهروندی با چنین مهارت هایی در نیوزلند موجود نیست. اگر کارفرمایی برای استخدام شهروند نیوزلندی مناسبی را پیدا نکرد ، می تواند از بین کارکنان مهاجر یک نفر را استخدام کند. در این صورت می توانید برای ویزای کار ماهر درخواست دهید. دو نوع ویزای کار موقت در نیوزلند وجود دارد که می توانید با آن ویزا پس از 2 سال کار در نیوزلند برای ویزای اقامت درخواست دهید:

  • ویزای بلند مدت کمبود نیرو، اگر یک شغل دائم و یا بلند مدت از لیست مشاغل کمبود نیرو به شما پیشنهاد شد و واجد شرایط آن بودید می توانید برای این ویزای کار که منجر به اقامت می شود ، درخواست دهید.
  • ویزای کارفرمای معتبر، اگر به شما یک شغل دائم و یا بلند مدت از طرف یک کارفرمای معتبر نیوزلند پیشنهاد شد ، می توانید برای این ویزای کار که منجر به اقامت می شود ، درخواست دهید. هر دو ویزا به مدت 30 ماه معتبر است و افراد 55 سال و یا کمتر می توانند برای این ویزاها درخواست دهند.

با ویزای اقامت می توان به طور نامحدود در نیوزلند کار و زندگی کرد. “گروه مهاجران ماهر” از یک سیستم امتیازدهی بر اساس فاکتورهایی مانند سن، سابقه کار، تحصیلات و پیشنهاد شغلی استفاده می کند. اگر مهارت، تحصیلات و سابقه کار مورد نیاز را داشته باشید می توانید برای ویزای اقامت از طریق “گروه مهاجران ماهر” درخواست دهید.  مراحل اخذ ویزای اقامت از طریق “گروه مهاجران ماهر” :

  • خود ارزیابی و بررسی شرایط و برآورد امتیاز
  • ارسال نامه بیان علایق (EOI)
  • دریافت دعوت نامه برای درخواست (ITA) : در صورتی که 160 امتیاز و یا بیشتر را کسب کردید ممکن است دعوت نامه برای شما ارسال شود.
  • ارسال درخواست اقامت
  • دریافت ویزا

مهاجرت به نیوزلند از طریق تحصیل

خارجیانی که قصد تحصیل در نیوزلند به صورت تمام وقت را دارند، باید برای ویزای تحصیلی درخواست دهند. برای اخذ این ویزا باید شهریه دانشگاه را به طور کامل پرداخت و در رشته تحصیلی مورد نظر ثبت نام کنند. این ویزا برای حداکثر 4 سال معتبر است. دانشجویانی که قصد اقامت در نیوزلند پس از فارغ التحصیلی را دارند، باید برای ویزای متناسب درخواست دهند. در صورتی که تحصیلات خود را در نیوزلند گذرانده باشند، می توانند با درخواست برای ویزای کار پس از تحصیل به مدت حداکثر سه سال در نیوزلند اقامت داشته باشند.

با ویزای کار پس از تحصیل می توان برای هر کارفرما و در اکثر مشاغل مشغول به کار شد. همسر شما نیز می تواند برای ویزای کار درخواست دهد و فرزندان وابسته نیز می توانند همانند دانش آموزان نیوزلندی به طور رایگان به تحصیل خود ادامه دهند. اگر قصد زندگی به طور دائم در نیوزلند را داشته باشید ، با انتخاب شغلی موجود در لیست مشاغل با کمبود نیرو می توانید شانس خود را بیشتر کنید. شما می توانید برای یک ویزای کار پس از تحصیل دیگری درخواست دهید، اگر یکی دیگر از مدارک تحصیلی زیر را در نیوزیلند اتخاذ کنید:

  • مدرک سطح 7 کارشناسی
  • تحصیلاتی که حداقل 30 هفته طول بکشد
  • مدرکی بالاتر از مدرک تحصیلی پیشین خود

مهاجرت به نیوزلند از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی

برنامه های ویزای اقامت نیوزلند از طریق سرمایه گذاری 1 و سرمایه گذاری 2 به متقاضیان امکان زندگی، کار و تحصیل را در نیوزلند می دهد. همسر و فرزندان وابسته 24 ساله و یا کمتر متقاضی نیز می توانند برای اقامت این کشور درخواست دهند. سرمایه گذاری های قابل قبول:

  • سرمایه گذاری هایی که قابلیت بازگشت تجاری داشته باشند و برای استفاده شخصی متقاضی نباشد. در نیوزلند با واحد پول NZD و در شرکت های قانونی یا صندوق های مدیریت سرمایه گذاری كنند و این سرمایه گذاری به اقتصاد کشور کمک کند.
  • سرمایه گذاران می توانند در سهام شرکت های نیوزلند نیز سرمایه گذاری کنند.
  • متقاضیان میتوانند از ترکیبی از وجوه و یا دارایی برای سرمایه گذاری استفاده کنند.

ویزای اقامت سرمایه گذار 1 :

  • متقاضیان درخواست ویزای اقامت خود را مستقیما به اداره مهاجرت نیوزلند بدون نیاز به ” بیان علایق (EOI) ” ارسال می کنند.
  • تاییدیه معمولا طی سه ماه با توجه به کیفیت اطلاعات ارائه شده ، اعطا می شود.
  • اداره مهاجرت نیوزیلند تنها تاییدیه را صادر می کند و تا زمانی که مبلغ سرمایه گذاری منتقل نشود و سرمایه گذاری انجام نشده باشد ، ویزای اقامت را صادر نمی کند . پس از ارائه مدارکی مبنی بر سرمایه گذاری، ویزای اقامت طی دو الی چهار هفته صادر می شود.
  • متقاضیانی که موفق به دریافت ویزا شده اند، حق ورودهای متعددی در سال اول و دوم سرمایه گذاری دارند. متقاضی اصلی باید در مجموع 44 روز در سال های دوم و سوم سرمایه گذاری در نیوزلند اقامت داشته باشد.
  • اگر متقاضی تمام قوانین دو سال اول را رعایت کند ، حق ورود متعددی برای دو سال بعد به او داده می شود.
  • اگر تمام شرایط و ضوابط در سه سال اول اقامت رعایت شد ، متقاضی و اعضای خانواده او می توانند برای اقامت دائم نیوزلند درخواست دهند.

ویزای اقامت سرمایه گذار 2 :

  • بیان علایق (EOI) باید به اداره مهاجرت نیوزلند ارسال شود و تمام اطلاعات شخصی متقاضی، سابقه کار و میزان بودجه سرمایه گذاری در آن قید شود.
  • اگر (EOI) موفقیت آمیز بود، از متقاضی و اعضای خانواده برای درخواست اقامت نیوزلند دعوت می شود، معمولا دعوت نامه طی دو هفته پس از تایید (EOI) ارسال می شود.
  • متقاضی پس از اخذ دعوت نامه، چهار ماه فرصت دارد تا درخواست خود را ارسال کند.
  • تاییدیه معمولا بین سه الی شش ماه با توجه به کیفیت اطلاعات ارائه شده، اعطا می شود.
  • اداره مهاجرت نیوزیلند تنها تاییدیه را صادر و تا زمانی که مبلغ سرمایه گذاری منتقل نشود و سرمایه گذاری انجام نشده باشد، ویزای اقامت را صادر نمی کند.
  • پس از ارائه مدارکی مبنی بر سرمایه گذاری، ویزای اقامت طی دو الی چهار هفته صادر می شود.
  • مدارک مبتنی بر سرمایه گذاری در نیوزلند در پایان سال دوم و چهارم اقامت متقاضی مورد نیاز است. متقاضی اصلی باید هر سال در سال های دوم، سوم و چهارم سرمایه گذاری، 146 روز در نیوزلند اقامت داشته باشد.

اخذ اقامت و مهاجرت به نیوزلند از طریق ازدواج و نامزدی

اگر قصد درخواست ویزای نیوزلند از طریق ازدواج را دارید ، شما و همسر یا نامزد شما باید معیارهای زیر را داشته باشید :

  • رابطه شما باید واقعی و پایدار باشد.
  • باید با همسر یا نامزد خود زندگی کنید.
  • باید معیارها و شرایط شخصیتی و سلامت را داشته باشید.
  • باید توانایی حمایت از همسر یا نامزد خود را داشته باشید.
  • همسر شما باید واجد شرایط حمایت از درخواست شما باشد.

ویزای موقت : 

  • در صورتی که معیارهای فوق را داشتید می توانید برای ویزای موقت کار و یا ویزای بازدید کننده نیوزلند از طریق ازدواج و یا نامزدی درخواست دهید.
  • در صورتی که درخواست شما به ویزای موقت همسرتان وابسته باشد ، ویزای شما به اندازه ویزای همسر اعتبار خواهد داشت.
  • در صورتی که همسر و یا نامزد شما شهروند و یا مقیم نیوزلند باشد ، می توانید برای ویزای کار یا بازدید کننده به مدت اعتبار 12 _ 24 ماه ، با توجه به طول دوره رابطه شما ، درخواست دهید.

اخذ اقامت و مهاجرت به نیوزلند از طریق ازدواج و نامزدی

شما می توانید به عنوان یک متقاضی ثانویه در درخواست همسر و یا نامزد خود در اکثر دسته های ویزا اقامت ، از جمله دسته مهاجران ماهر یا اقامت از طریق کار، اضافه شوید. ممکن است برای این درخواست ها ، آزمون مهارت زبان لازم باشد.  همچنین اگر همسر یا نامزد شما شهروند و یا مقیم نیوزلند باشد، می توانید با توجه به دسته “شریک خانوادگی” برای ویزای اقامت درخواست دهید. ویزای موقت فرزندان:

  • فرزندان وابسته می توانند برای مهاجرت به نیوزلند با شما برای ویزای تحصیلی و یا ویزای بازدید کننده (با توجه به سن آنها) درخواست دهند.
  • فرزندان وابسته می توانند به عنوان متقاضی ثانویه در درخواست اقامت شما اضافه شوند.
  • اگر در حال حاضر شهروند و یا مقیم نیوزلند هستید فرزندان شما باید با تحت عنوان دسته ” فرزندان وابسته ” درخواست دهند. اگر بالای 16 سال باشند ، ممکن است به شرکت در آزمون زبان نیاز داشته باشند.

مهاجرت به نیوزلند از طریق خویشاوندان

دولت نیوزلند سالیانه سهمیه ای برای مهاجرت اعضای خانواده مقیم و یا شهروندان نیوزلند به این کشور در نظر می گیرد. ویزای دسته “سهمیه اعضای خانواده” با رای گیری اعطا می شود و هدف آن پیوست اعضای خانواده شهروندان و یا مقیمان نیوزلند می باشد. در صورتی می توانید برای این ویزا درخواست دهید که اسپانسر نیوزلندی شما در رای گیری انتخاب شده باشد. شما (و همسر و فرزندان شما ) واجد شرایط ویزای دسته ” سهمیه اعضای خانواده” هستید اگر :

  • اسپانسر شما فرزند، نوه، خواهر یا برادر بالغ و یا والدین شما باشد.
  • به جز دسته سهمیه پناهندگی خانوادگی، واجد شرایط اقامت نیوزلند طبق هیچ دسته دیگری نباشید.
  • اسپانسر شما از طریق رای گیری انتخاب شده باشد.
  • طی 6 ماه پس از انتخاب اسپانسر در رای گیری اقدامات لازم برای اخذ ویزا را انجام دهید.
  • در سلامت کامل جسمانی و شخصیتی باشید.

اسپانسر باید: 

  • 17 سال و یا بیشتر سن داشته باشد.
  • در نیوزلند زندگی کند.
  • شهروند نیوزلند باشد و یا دارای کارت مجوز اقامت فعلی باشد.
  • قبلا شهروند نیوزلند بوده و یا دارای مجوز اقامت و یا ویزای اقامت بازگشت برای حداقل 3 سال بلافاصله پیش از تاریخ ثبت نام برای دسته سهمیه خانواده باشد.
  • حداقل 184 روز در هر یک از سه سال در نیوزلند اقامت داشته باشد.

شرایط ویزا : ارائه بیانیه قانونی برای اثبات حمایت مالی و تهیه مسکن مناسب (در صورت لزوم) برای حداقل دو سال اول اقامت شما توسط اسپانسر الزامی است. تا اینجا اطلاعات لازم را به شما منتقل کردیم، حال نوبت به آن رسید که شما برای تایید اعتبار و صلاحیت مهاجرت به نیوزلند، مدارک خود را در اختیار مشاورین و کارشناسان موسسه قرار داده و سایر اقدامات را با راهنمایی آنها انجام دهید.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + 15 =